Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born bror-docka - med 6 funktioner - dockan gråter, dricker och kan badas - 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 543:-
I lager
SKU
04218-117
   

BABY Born bror - dockan på 43 cm som gårter, dricker och kan badas.

BABY Born bror är inte bara den bästa brodern i hela världen, han är också den coolaste vännen du kan ha. Det står till och med "coola vänner" på hans snickarbyxor. Pojken med den mjuka kroppen är alltid högt och lågt, och med flexibla knän kommer han sig fram överallt. Den enda gången han stoppar och tar en rast, är när han vill dricka från sin flaska. Han har på sig snickarbyxor, t-shirt och en fin blå mössa. Om någon tar hans mössa kan han bli ledsen och börja gråta, men får han den tillbaka och en kram så lugnar han ner sig. Genom att trycka på överkroppen kan han gråta äkta tårar.

  • Baby born bror docka med 6 verklighetstrogna funktioner som gör leken roligare.

Innehåll:

  • BABY Born bror - docka
  • Kläder
  • Flaska
  • Kam
  • 2 vänskapsarmband till docka och mamma/pappa docka

Detaljer:

  • Mått (H): 43 cm
  • Rek. ålder: från 3 år

OBS! Följ bruksanvisningen för att bada och torka dockan. Det är viktigt att allt vatten, inklusive dockans insida, får torka helt.

Mer information
Modell830369
EAN4001167830369
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.