Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

AquaPlay Mountain Lake med vattenhjul, sluss och vattenfall

AquaPlay är ett svenskt prisbelönat företag som specialiserar sig på byggbara vattenleksaker och vattenkanalsystem.

Leksakerna är tillverkade av högkvalitativ, återvinningsbar plast som har testats enligt de senaste standarderna EN71 och ASTM. Du kan själv välja vilken svårighetsgrad och storlek ditt kanalsystem ska ha. Det breda sortimentet av färgglada vattenleksaker gör att du kan börja smått för att sedan komplettera med spännande kanalsektioner, lekstationer, lyftkrana, slussar och andra tillbehör. Här hittar du kanaler, båtar, slussar, broar, roliga figurer och mycket mer.

Vårt lågpris: 694:-
I lager
SKU
04195-05
   

Dra på spännande äventyr med Aquaplay Mountain Lake. Detta kanalsystem har sin egen grotta med ett vattenfall och på toppen av berget finns en sjö. Tillsammans med karaktärerna som kommer med uppsättningen kan barnen gå till toppen av berget, köra en motorbåt nerför vattenfallet och leta efter skatter i den mystiska grottan. Få vattnet i rörelse med vattenhjulet och ta turen genom slussen. Justera mängden vatten med hjälp av pumpen och öppna slussportarna.

AquaPlay är ett kreativt och lekfullt sätt för barn att lära sig hur vattnet rör sig, stiger och klättrar.

Innehåller:

  • Aquaplay set med fjäll, vattenfall och pump
  • 3 figurer
  • 1 lastbåt med container
  • 1 motorbåt

Detaljer:

  • Mått: ca 126 x 88 x 35 cm
  • Vikt: ca 4 kg
  • Rek ålder: Från 3 år
Mer information
Modell8700001642
EAN7313400016421
VarumärkeAquaPlay
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.