Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

AquaPlay MegaBridge - kanalsystem med bro

AquaPlay är ett svenskt prisbelönat företag som specialiserar sig på byggbara vattenleksaker och vattenkanalsystem.

Leksakerna är tillverkade av högkvalitativ, återvinningsbar plast som har testats enligt de senaste standarderna EN71 och ASTM. Du kan själv välja vilken svårighetsgrad och storlek ditt kanalsystem ska ha. Det breda sortimentet av färgglada vattenleksaker gör att du kan börja smått för att sedan komplettera med spännande kanalsektioner, lekstationer, lyftkrana, slussar och andra tillbehör. Här hittar du kanaler, båtar, slussar, broar, roliga figurer och mycket mer.

Vårt lågpris: 697:-
Tillfälligt slut
SKU
02205-23

Bygg din egen vattenpark med AquaPlay. Med både slussar och kanaler kan du uppleva en spännande värld med vatten och roliga tillbehör! AquaPlay MegaBridge är kanalsystemet med den stora bron. Kanalsystemet består bland annat av slussar, en bro, en kran och kommer med figuren Bo och hans amfibiefordon.

I AquaPlay MegaBridge kan båtar flyta med strömmen i ett spännande kanalsystem. Kör båten in i slussen och pumpa för hand för att höja vattennivån. AquaPlay-leksetet monteras enkelt och fylls därefter med vatten. Placera båten i kanalen och se hur den tar sig fram genom kanalsystemet. Veva på vattenhjulet för att skapa vågor som ger båten extra fart.

Låt barnen lära sig principerna om orsak och verkan, såsom rörelse och riktning, på ett lekfullt och roligt sätt.

Innehåll:

  • AquaPlay MegaBridge kanalsystem
  • Figuren Bo
  • Båt
  • Amfibiefordon

Detaljer:

  • Mått: L120 x B105 x H22 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell8700001628
EAN7313400016285
VarumärkeAquaPlay
Ålder3-8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.