Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

AquaPlay MegaBridge - kanalsystem med bro

AquaPlay är ett svenskt prisbelönat företag som specialiserar sig på byggbara vattenleksaker och vattenkanalsystem.

Leksakerna är tillverkade av högkvalitativ, återvinningsbar plast som har testats enligt de senaste standarderna EN71 och ASTM. Du kan själv välja vilken svårighetsgrad och storlek ditt kanalsystem ska ha. Det breda sortimentet av färgglada vattenleksaker gör att du kan börja smått för att sedan komplettera med spännande kanalsektioner, lekstationer, lyftkrana, slussar och andra tillbehör. Här hittar du kanaler, båtar, slussar, broar, roliga figurer och mycket mer.

Vårt lågpris: 594:-
I lager
SKU
02205-23
   

AquaPlay MegaBridge är kanalsystemet med den stora bron. Kanalsystemet består av slussar, färjekaj, en stor bro, kran, båt, amfibiebil och figuren Bo.

Skapa din egen vattenpark med AquaPlay. Med både slussar och kanaler kan du uppleva din egen lilla värld med mycket vatten och roliga leksaker!

I AquaPlay MegaBridge kan båtarna flyta med strömmen i ett spännande kanalsystem. Kör in båten i låssystemet och pumpa den genom slussarna.

AquaPlay-leksetet sätts enkelt ihop och fylls med vatten. Placera båten/båtarna i kanalen för att se dem driva runt med hjälp av undervattensströmmarna och slusssystemet. Kör amfibiefordonet över bron och vinka till båten i kanalen. Kanske tutar den till svar? Använd kranen för att lasta viktiga saker ombord på båten. Och veva handtaget för att skapa undervattensströmmar och vågor.

Låt barnen lära sig principerna för orsak och verkan, som rörelse och riktning, på ett lekfullt och roligt sätt.

Innehåller:

  • AquaPlay MegaBridge kanalsystem
  • Figuren Bo
  • Båt
  • Amfibiefordon

Detaljer:

  • Mått: L120 x B105 x H22 cm
  • Material: plast
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell8700001528
EAN7313400015288
VarumärkeAquaPlay
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.