Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

AquaPlay AdventureLand kanalsystem med vattenrutschbana - 2 figurer och 2 båtar

AquaPlay är ett svenskt prisbelönat företag som specialiserar sig på byggbara vattenleksaker och vattenkanalsystem.

Leksakerna är tillverkade av högkvalitativ, återvinningsbar plast som har testats enligt de senaste standarderna EN71 och ASTM. Du kan själv välja vilken svårighetsgrad och storlek ditt kanalsystem ska ha. Det breda sortimentet av färgglada vattenleksaker gör att du kan börja smått för att sedan komplettera med spännande kanalsektioner, lekstationer, lyftkrana, slussar och andra tillbehör. Här hittar du kanaler, båtar, slussar, broar, roliga figurer och mycket mer.

Vårt lågpris: 755:-
I lager
SKU
02205-21
   

Bygg ihop ditt helt egna vattenland med AquaPlay! Med hjälp av slussar och kanaler kan du uppleva en helt egen värld med massor av vatten och spännande lekstunder. AquaPlay AdventureLand är kanalsystemet med vattenrutschbana, en hemlig grotta och ett stort berg.

Här kan båtarna följa strömmen i ett spännande kanalsystem. Använd veven för att skapa vågor, eller låt båtarna ta hissen upp till bergets topp för att sedan ta full fart i vattenrutschbanan. Leksetet från AquaPlay är enkelt att montera och fylla med vatten. Låt kreativiteten flöda fritt och låt de medföljande figurerna utforska den hemliga grottan och det vackra vattenfallet.

Leksakerna från AquaPlay hjälper barnen att lära sig mer om orsak och verkan på ett lekfullt sätt!

Innehåll:

  • AquaPlay AdventureLand kanalsystem
  • 2x figurer
  • 1x Motorbåt
  • 1x Speedbåt

Detaljer:

  • Mått: L52 x B50 x H28 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell8700001647
EAN7313400016476
VarumärkeAquaPlay
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.