Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

AquaPlay AmphieWorld kanalsystem med slussar, broar och kran

AquaPlay är ett svenskt prisbelönat företag som specialiserar sig på byggbara vattenleksaker och vattenkanalsystem.

Leksakerna är tillverkade av högkvalitativ, återvinningsbar plast som har testats enligt de senaste standarderna EN71 och ASTM. Du kan själv välja vilken svårighetsgrad och storlek ditt kanalsystem ska ha. Det breda sortimentet av färgglada vattenleksaker gör att du kan börja smått för att sedan komplettera med spännande kanalsektioner, lekstationer, lyftkrana, slussar och andra tillbehör. Här hittar du kanaler, båtar, slussar, broar, roliga figurer och mycket mer.

Vårt lågpris: 847:-
I lager
SKU
05184-3
   

Bygg ihop ditt helt egna vattenland med AquaPlay Amphieworld! Med broar, rutschkanor, slussar och kanaler kan du skapa en egen liten värld med massor av vatten och roliga leksaker!

Veva på vattenhjulet och få en vattenström i kanalen, stäng slussen för att stoppa vattenströmmen, bygg broar, fyll i vatten och lyft containrar med lastkranen. Det är oändliga möjligheter! AquaPlay lekset är riktigt roligt att leka med. Låt barnen lära sig om hur vattnet rör på sig och hur den stiger, på ett lekfullt och roligt sätt.

Innehåll:

  • AquaPlay Amphieworld kanalsystem
  • 2 fraktfartyg med container
  • 1 fordon
  • 4 figurer

Detaljer:

  • Storlek: 156 x 145 x 22 cm (LxBxH)
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell8700001650
EAN7313400016506
VarumärkeAquaPlay
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.