Aquabeads Mega Bead Trunk Refill i väska - paket med 3000 vattenpärlor

Aquabeads vattenpärlor - ett kreativt och roligt sätt att pärla!

Aquabeads-pärlorna ser ut som vanliga små färgglada kulor, men i kontakt med vatten händer något magiskt. Med Aquabeads vattenpärlor pärlar du ihop små färgglada pärlor i olika kombinationer, sprejar över med vatten och ser hur de direkt fäster sig till varandra. Vattenpärlorna liknar strykpärlor men man fäster ihop pärlorna utan att stryka, bara med vatten. Aquabeads vattenpärlor är lätta för barn att använda på egen hand. De är så roliga, nästan som magi!

Vårt lågpris: 352:-
I lager
SKU
05236-27
   

Aquabeads Mega Beads refillpaket innehåller 3000 vattenpärlor i 30 färger, en väska och stift. Här kan barnen utöka sitt urval av vattenpärlor samt få en praktisk förvaringslåda för sina pärlor och alster. 

Kombinera med andra vattenpärlpaket och hitta en spännande design att skapa. Vattenpärlorna placeras på plattan, och när skapelsen är klar så är det dags att spraya vatten med flaskan. Sen är det bara att vänta tills skapelsen torkar innan du försiktigt tar bort den från pärlplattan. Med hjälp av stiften kan skapelserna fästas på resväskan som färgglada dekorationer. 

Innehåller:

  • Aquabeads förvaringslåda
  • 3000 vattenpärlor
  • Stift

Detaljer:

  • Mått: ca. 27 x 4 x 24 cm
  • Ålder: från 4 år

OBS! Platta, sprayflaska och designer/mönster ingår inte - säljs separat eller som del av andra paket.

Mer information
Modell31913
EAN5054131319130
VarumärkeAquabeads
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.