Aquabeads Beginners Carry Case väska med 900 vattenpärlor i 24 färger

Aquabeads vattenpärlor - ett kreativt och roligt sätt att pärla!

Aquabeads-pärlorna ser ut som vanliga små färgglada kulor, men i kontakt med vatten händer något magiskt. Med Aquabeads vattenpärlor pärlar du ihop små färgglada pärlor i olika kombinationer, sprejar över med vatten och ser hur de direkt fäster sig till varandra. Vattenpärlorna liknar strykpärlor men man fäster ihop pärlorna utan att stryka, bara med vatten. Aquabeads vattenpärlor är lätta för barn att använda på egen hand. De är så roliga, nästan som magi!

Vårt lågpris: 270:-
I lager
SKU
06226-19
   

Aquabeads Beginner Case med allt du behöver för att komma igång med vattenpärlor, inklusive Aquabeads penna, 900 vattenpärlor, pärlplattor, inspiration och mallar.

Aquabeads är de ursprungliga vattenaktiverade pärlorna. Aquabeads Beginners Carry Case-set kommer med 900 vattenpärlor i 24 färger, mer än tillräckligt för att skapa vad än din fantasi önskar. Paketet består av en praktisk väska att förvara alla dina pärlor i, ett flip-tray för att enkelt ta bort skapelserna från pärlplattan efter att ha sprayat dem med vatten, och motivmallar samt en dubbelsidig Aquabeads penna och en sprayflaska. Det följer också med displaybricka och monteringsstift. Nybörjarsetet är speciellt lämpligt för dig som precis har börjat ditt vattenpärlseventyr - och kommer med två motivmallar för inspiration.

Genom att följa mallarna placerar du pärlor på tavlan för att skapa din valda design. Använd sedan den lilla sprayflaskan för att spraya vatten på pärlorna för att få dem att magiskt hålla ihop. När pärlkreationen är helt torr efter minst 60 minuter kan du försiktigt ta av den från tavlan och dekorera den på displaybrickan med hjälp av små stift. Både displaybrickan och väskan har hål att fästa dina skapelser i, med hjälp av de medföljande stiften. Dessa kan bytas ut när du vill. Visa upp dina pärlmästerverk!

Setet innehåller 900 st stjärnformade, runda och juvelformade pärlor i 24 färger, väska med sorteringsfack och vändplatta, dubbelsidig Aquabeads-penna, sprayflaska, displaybricka, monteringsstift, 2 ark motivmallar och instruktioner.

Innehåller:

  • 900 vattenpärlor
  • Väska med flip-tray
  • Spray
  • Utställningsdisplay
  • Stift att fästa kreationerna med
  • Dubbelsidig pärlpenna
  • 2 ark med motivmallar
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: ca. 31 x 4 x 22 cm
  • Ålder: från 4 år
Mer information
Modell31912
EAN5054131319123
VarumärkeAquabeads
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.