Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BS Strandtennis - blå

Kreativ, pedagogisk och aktiv lek, både inomhus och utomhus med Buitenspeel

Lek är så viktigt, och leksaker som håller barnen aktiva, får dem ut och underhåller dem är extra viktiga i en tid som kännetecknas av tekniska prylar och stillasittande lek. Leksakerna från Buitenspeel är allt annat än vanliga, här hittar du unika originella leksaker med det lilla extra, och med fokus på kreativ, pedagogisk och aktiv lek. Kartongerna från BS - Buitenspeel är tydligt markerade med ålder, materialanvändning, säsong och om fokus för leksaken är på aktivitet, lärande eller kreativitet.

Vårt lågpris: 202:-
I lager
SKU
02216-61
   

Med detta paket från Buitenspeel kan du spela tennis både på stranden eller i trädgården. Setet består av två blå racketar och en gul boll. Strandtennis kan spelas av unga och gamla från 6 år och uppåt. Slå bollen mellan dig och en motståndare, hur länge lyckas ni hålla bollen i luften?

Innehåll:

  • 2 Racketar
  • 1 Boll

Detaljer:

  • Mått: 39 x 18 cm
  • Material: Neopren
  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
ModellGA169
EAN8717775441694
VarumärkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.