Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

3 Sprouts tvättkorg - isbjörn

3 Sprouts moderna och lekfulla produkter till barnrummet och skolväskan

3 Sprouts grundades 2007 med fokus på att ta fram moderna och lekfulla produkter för barn. Utbudet från 3 Groddar består av färgglada korgar, lådor, lådor mm för förvaring av barnets leksaker och saker. 3 Varumärket Sprouts inkluderar ett brett utbud av förvaringskorgar, lådor och lådor, med design som fångar barnets uppmärksamhet, med djur, former och färger som barn tycker om. Sortimentet som du hittar i sortimentet från 3 Groddar passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet eller badrummet.

Vårt lågpris: 246:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
24091
   

Praktisk och rolig tvättkorg från 3 Sprouts med isbjörnmotiv. Korgen passar perfekt både i bad- och barnrummet tack vare den snygga designen. Den övre delen av tvättkorgen kan vikas ihop för att dölja smutstvätten och hela korgen kan vikas ihop för att spara plats när den inte används. 

  • Dimensioner: 56cm x 28cm x 48cm
  • Material:100 % Polyester foder: 100 % Polypropen
  • Skötselråd: Fläckborttagning
Mer information
Modell718639
EAN713757718639
Varumärke3 Sprouts
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.