Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

3 Sprouts förvaringslåda - igelkott

3 Sprouts grundades år 2007 med ett fokus på att tillverka moderna och lekfulla produkter till barn.

Deras sortiment består bland annat av färgglada korgar, tvättkorgar, lådor och leksakskistor som du kan förvara alla ditt barns leksaker och kläder i. Produkterna är eleganta, praktiska, moderna och pryds av söta motiv föreställande olika djur vilket gör att de passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet.

Vårt lågpris: 206:-
I lager
SKU
79122
   

Lär barnet att organisera sina favoritleksaker med denna förvaringslåda från märket 3 Sprouts. Framsidan av lådan pryds av en grå igelkott.

Lådan är praktisk att använda och kan vikas ihop när den inte används för att spara plats. Formen gör att den passar in i de flesta vanliga hyllsystemen samt i IKEAs rumsavdelare.

Leksaker, kläder och andra saker måste förvaras någonstans, och då passar denna låda perfekt. Förvaringslådan är tillverkad av papp och klädd i polyestertyg.

  • Dimensioner: 33cm x 33cm x 33cm

Material:

  • 100 % polyester
  • 100 % polyester, applikation
  • 100% Papper Urklipp / Kartong
Detaljer:
  • Skötselråd: Fläckborttagning
Mer information
Modell000191
EAN812895000191
Varumärke3 Sprouts
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.