Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

3 Sprouts lekmatta - igelkott

3 Sprouts moderna och lekfulla produkter till barnrummet och skolväskan

3 Sprouts grundades 2007 med fokus på att ta fram moderna och lekfulla produkter för barn. Utbudet från 3 Groddar består av färgglada korgar, lådor, lådor mm för förvaring av barnets leksaker och saker. 3 Varumärket Sprouts inkluderar ett brett utbud av förvaringskorgar, lådor och lådor, med design som fångar barnets uppmärksamhet, med djur, former och färger som barn tycker om. Sortimentet som du hittar i sortimentet från 3 Groddar passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet eller badrummet.

Vårt lågpris: 157:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
07182-11
   

Med denna praktiska lekmatta går det snabbt och enkelt att städa undan. Samla ihop leksakerna i mitten av mattan, vik sidorna över varandra och vips så har du en påse att förvara eller ta med dig leksakerna i.

Påsen har robusta handtag för transport och är tillverkad av ett slitstarkt material, så den är perfekt att förvara leksaker i. En lekmatta som kan användas antingen hemma eller tas med på språng.

  • Dimensioner: Ø112cm
  • Material: 100 % bomullskanvas
  • Skötselråd: torka av med en fuktig trasa
Mer information
Modell000504
EAN812895000504
Varumärke3 Sprouts
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.