Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Inredning og lekmattor

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Serie
Nyhet
Varumärke
    POPULÄRA VARUMÄRKEN
  1. ALLA VARUMÄRKEN A-Ö
Ålder
Interesse

Artiklar 1-52 av 67

Page
per page
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-52 av 67

Page
per page
Sätt fallande sortering

Barnrummet är barnets egen zon, där det känns tryggt, där barnet är chefen och där deras intressen kan ges fullt spelrum. Varför inte dekorera rummet med nattlampor, hyllor, inredning och interiörer som speglar barnets intressen och personlighet? En nattlampa som lyser upp barnrummet på natten, en klocka och sömntränare som hjälper barnet att förstå skillnaden mellan dag och natt, eller en projektor som ger mysiga bilder. Lyft upp leksakerna från golvet och visa dem i olika hyllor och lådor som kan fästas på väggen. Ett tipi eller tält ger ett roligt gömställe och dekorerar barnrummet på ett mysigt sätt. Välj bland inredning och tillbehör med motiv av roliga karaktärer som barnen känner igen från TV och film, eller dekorera med element som passar lika bra i barnrummet som i resten av huset!

Lekmattor har inte bara en funktion, utan de hjälper också till att dekorera barnrummet eller barnets lekplats. Förvandla golvet i barnrummet till en livlig stad med vägar, parkeringsplatser och byggnader, och låt leksaksbilarna köra runt, vänta på tur i trafikljusen eller ta en paus på rastplatsen. Kanske tar du turen till parken, hästgården eller till en plats djupt inne i skogen? Använd lekmattor tillsammans med olika karaktärer, djur och lekuppsättningar som skapar roliga rollspel.

Låt mattan eller lekmattan matcha barnets passion och intressen, och se hur roligt det är när de kan ta leken till en ny nivå samtidigt som det ger en spännande men säker yta att utvecklas på!

Har du en gymnast hemma? Någon som älskar att hoppa och studsa? Eller vill du ge lekrummet något extra? Airtrack är en mjuk matta som fylls med luft. Dessa mattor är särskilt lämpliga för gymnastik och akrobatik, men är också lämpliga för andra aktiviteter och bra för balans- och stabilitetsträning. Airtrack passar både unga och gamla, barn och vuxna.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.