3 Sprouts rund förvaringskorg - räv

3 Sprouts moderna och lekfulla produkter till barnrummet och skolväskan

3 Sprouts grundades 2007 med fokus på att ta fram moderna och lekfulla produkter för barn. Utbudet från 3 Groddar består av färgglada korgar, lådor, lådor mm för förvaring av barnets leksaker och saker. 3 Varumärket Sprouts inkluderar ett brett utbud av förvaringskorgar, lådor och lådor, med design som fångar barnets uppmärksamhet, med djur, former och färger som barn tycker om. Sortimentet som du hittar i sortimentet från 3 Groddar passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet eller badrummet.

Vårt lågpris: 398:-
I lager
SKU
24105
   

Den runda förvaringskorgen från 3 Sprouts med ett gulligt rävmotiv. Korgen är tillverkad av bomullskanvas och insidan har extra tygfodring. Den passar perfekt för att förvara leksaker, böcker, kläder eller smutstvätt i.

Leksakskorgen är sammansatt av ett yttre och ett inre lager av följande material: 100% bomullskanvas 100% polyester, applikation 100% polyeten, belagd på insidan. När korgen inte används kan den enkelt vikas ihop för praktisk och minimal förvaring. En utmärkt tillskott till alla lek- och barnrum!

Innehåller:

  • 3 Sprouts leksakskorg, rund

Detaljer:

  • Mått: 43,2 x 44,5 cm (BxH)
  • Material: bomullskanvas, polyester, polyeten
  • Skötsel: torkas av med fuktig trasa
Mer information
Modell214FOX
EAN794504675214
Varumärke3 Sprouts
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.