Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

3 Sprouts korg - räv

3 Sprouts moderna och lekfulla produkter till barnrummet och skolväskan

3 Sprouts grundades 2007 med fokus på att ta fram moderna och lekfulla produkter för barn. Utbudet från 3 Groddar består av färgglada korgar, lådor, lådor mm för förvaring av barnets leksaker och saker. 3 Varumärket Sprouts inkluderar ett brett utbud av förvaringskorgar, lådor och lådor, med design som fångar barnets uppmärksamhet, med djur, former och färger som barn tycker om. Sortimentet som du hittar i sortimentet från 3 Groddar passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet eller badrummet.

Vårt lågpris: 285:-
I lager
SKU
24105
   

Förvaringskorg från 3 Sprouts med motiv av en räv.
Förvaring behöver inte vara tråkigt. Denna korg från märket 3 Sprouts är praktisk, rymlig och fin att se på. Korgen kan användas till mycket, till exempel till förvaring av leksaker, tvätt, böcker eller andra föremål. Den kan enkelt vikas ihop och läggas undan för att spara plats när den inte används.

Korgen är tillverkad av bomullskanvas och insidan är ytbelagd med polyeten. 

Dimensioner: 44.5cm x 43cm

Material:

  • 100 % bomullskanvas
  • 100 % polyester, applikation
  • 100 % polyeten, ytbelagd insida
  • Färg: Grå


Skötselråd:

  • Utvändigt: Fläckborttagning
  • Invändigt: Rengörs med en fuktig svamp
Mer information
Modell214FOX
EAN794504675214
Varumärke3 Sprouts
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.