Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

ZURU X-SHOT - Medium Typhoon Thunder vattengevär

Zuru - leksaker lite utöver det vanliga

Leksakerna från Zuru är nytänkande, inspirerade av barn och utformade för fantasifulla lekstunder. Zuru ger barnen helt nya sätt att leka på och tar alltid lekstunderna till en helt ny nivå med sina interaktiva djur, figurer och gosedjur. Zuru tillverkar de häftigaste, mest unika leksakerna som finns för alla barn!

Vårt lågpris: 147:-
I lager
SKU
06195-1
   

ZURU X-SHOT - Medium Typhoon Thunder vattengevär skjuter upp till 10 meter och rymmer hela 550 ml vatten. Vattengeväret är lätt att fylla med vatten och du kommer lätt att slå ut dina motståndare när du kan skjuta på ett avstånd av 10 meter. Ta emot dina motståndare med det här tuffa vattengeväret i sommar. Dela upp i lag och alla är garanterat med i ett team. Låt Typhoon Thunder styra sommaraktiviteterna i sommar och skapa nya actionvattenberättelser. Det blir inte roligare än så här i värmen!

Detaljer:

  • Skjuter upp till 10 meter
  • Rek ålder: från 5 år
Mer information
Modell01228
EAN6946441302850
VarumärkeZuru
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.