Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

ZURU X-SHOT Water Warfare Fast-Fill vattenpistol

Zuru - leksaker lite utöver det vanliga

Leksakerna från Zuru är nytänkande, inspirerade av barn och utformade för fantasifulla lekstunder. Zuru ger barnen helt nya sätt att leka på och tar alltid lekstunderna till en helt ny nivå med sina interaktiva djur, figurer och gosedjur. Zuru tillverkar de häftigaste, mest unika leksakerna som finns för alla barn!

Medlemserbjudande 174:- 25%
Vårt lågpris: 232:-
I lager
SKU
06195-4
   

ZURU X-SHOT-Water Warfare Fast-Fill vattenpistol är av de snabbast fyllande vattenpistolerna på marknaden. Den extremt effektiva vattenfyllningen gör det möjligt att fylla vatten på några sekunder och vara tillbaka i spelet långt före motståndarna. Med andra ord, barn kommer alltid att vara redo att spraya motståndaren med vatten, även när han/hon fyller sin vattenpistol.

Nu kan sommaren bara komma! Vattenpistolen är lätt att hantera och barn kan snabbt och enkelt fylla på den med vatten, de behöver bara öppna locket på baksidan av vattenpistolen och sänka ner den i vattentanken och vattenpistolen är full med vatten på 1- 2-3! Att fylla en vattenpistol har aldrig varit enklare. Fyll, pumpa och spraya - lycka till i vattenkriget!

Innehåller:

  • ZURU X-SHOT- Water Warfare Fast-Fill – vattenpistol

Detaljer:

  • Skjuter upp till 10 meter
  • Ålder: från 5 år
Mer information
Modell56138
EAN4894680024571
VarumärkeZuru
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.