Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Zuru Bunch O Balloons - vattenkana till trädgården med färgglada vattenballonger - 4,8 meter

Zuru - leksaker lite utöver det vanliga

Leksakerna från Zuru är nytänkande, inspirerade av barn och utformade för fantasifulla lekstunder. Zuru ger barnen helt nya sätt att leka på och tar alltid lekstunderna till en helt ny nivå med sina interaktiva djur, figurer och gosedjur. Zuru tillverkar de häftigaste, mest unika leksakerna som finns för alla barn!

Vårt lågpris: 276:-
I lager
SKU
02226-34
   

Glid in i sommaren med denna vattenkana från Zuru Bunch O Balloons! Kombinera spänningen med superglid i vattnet med ett episkt vattenkrig med denna tuffa vattenglidbana. Kasta dig uti i kanan och halka in i hundratals färgglada vattenballonger. Vattenrutschbanan kommer med 100+ Bunch O Balloons vattenballonger med självstängande mekanism och snabbfyllningsfunktion. Fyll 100 ballonger på 60 sekunder! Fäst på vattenslangen, fyll på och skaka. Snabbt och enkelt, så att du kan spendera mer tid på att spela och ha kul.

Innehåller:

  • Bunch O Balloons vattenkana (1 bana)
  • 100 vattenballonger

Detaljer:

  • Mått förpackning: 40 x 30 x 5 cm (LxHxD)
  • Längd vattenkana: 4,8 m
  • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell91824
EAN4894680019577
VarumärkeZuru
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.