Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Wader min första sopbil 20 cm - röd

Ditt barn leker på ett aktivt sätt, det lär sig och utforskar. Alla produkter från Wader Polesie har utvecklats med starkt fokus på detaljer, multifunktionalitet och säkerhet. Wader Polesie använder endast material av hög kvalitet som är säkert och ofarligt för barn och som tål aktiv lek. Wader-leksakerna gör barnet ivrig över att utforska och lära sig.

Vårt lågpris: 84:-
I lager
SKU
03217-136
   

Med den här röda sopbilen med gula detaljer från Wader kan barn ta bort skräp och avfall och ha kul samtidigt. Bilen finns i ljusa färger som väcker uppmärksamhet och är gjord av solid högkvalitativ plast. Bilen levereras med en soptunna som kan tömmas i sopbilen med den bakmonterade anordningen. När du har fyllt sopbilen måste du köra till återvinningsstationen och tömma skräpet. Det gör du genom att luta containertrailern bakåt och öppna bakluckan så att skräpet ramlar ut av sig själv. Så fort du har tömt bilen är du redo för en ny vända.

Innehåller:

  • Wader min första sopbil
  • Soptunna

Detaljer:

  • Mått: 12 x 12 x 20
  • Färgen röd
  • Rek ålder: från 1 år
Mer information
Modell9609
EAN4810344009609
VarumärkeWader Polesie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.