Vtech Baby Speak and Learn Puppy - lär dig att prata med den interaktiva valpen Bailey - svensk version

-30%

Vtech Toot-Toot Drivers är serien som är framtagen för att uppmuntra bebisar och småbarn till att leka, lära och upptäcka.

Vtech Toot Toot bidrar till språkutvecklingen, sensorisk utveckling, ökade motoriska färdigheter samt till fantasifulla lekstunder. Bilarna, leksakerna och lekseten från Vtech väcker barnets fantasi och sinnen, samtidfigt som de introducerar barnet för begrepp som a-b-c, 1-2-3, former, färger och olika föremål.

Toot-Toot Drivers-lekseten kommer med Vtechs unika smartpoint-teknologi, som gör att när fordonet passerar en smartpoint i leksetet kommer det att ge ifrån sig olika fraser, ljudeffekter och annat skoj.

Kampanjpris 416,50
Vårt lågpris: 595:-
30%
Du sparar: 178,50
I lager
SKU
01217-12
   

Släpp lös din valpkärlek för Speak & Learn Puppy ™! Se din lilla vän komma till liv med flaxande öron, ett huvud som rör sig och som ger svar i realtid. När småbarn lär sig att prata upprepar denna interaktiva hund vad de säger och ställer frågor för att hålla konversationen i gång. Bailey säger vad ditt barn säger på ett roligt och interaktivt sätt i Babble-läge. I samtalsläge har valpen samtal med barnet och skapar berättelser utifrån deras svar. Utforska djurfakta, djurljud, mat, känslor, bokstäver och siffror genom fyra tassknappar och en upplyst krage. Flera låtar uppmuntrar till lärande och tre inlärningsnivåer gör att leksaken kan växa med dina barn när deras språkkunskaper utvecklas. Lär dig prata och massa annat med Bailey!

Funktioner:

  • Talk mode - Valpen konverserar tillbaka med ditt barn och förvandlar deras svar till historier.
  • Babble mode - Valpen upprepar de ljud och ord som ditt barn säger på ett roligt, interaktivt sätt.
  • Music mode - Spelar låtar och musik som lär ut om bokstäver, siffror och känslor.

Innehåll:

  • Leap Frog Speak & Learn Puppy - Interaktiv hundvalp

Detaljer:

  • Höjd: ca 28 cm
  • Batterikrav: 4 x AA-batterier
  • Språk: Svenska
  • Rek ålder: från 12 månader
Mer information
Modell950-610121
EAN3417766101211
VarumärkeVtech
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.