Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Vtech Baby Skola - Plocklåda med ljud och musik

Vtech Toot-Toot Drivers är serien som är framtagen för att uppmuntra bebisar och småbarn till att leka, lära och upptäcka.

Vtech Toot Toot bidrar till språkutvecklingen, sensorisk utveckling, ökade motoriska färdigheter samt till fantasifulla lekstunder. Bilarna, leksakerna och lekseten från Vtech väcker barnets fantasi och sinnen, samtidfigt som de introducerar barnet för begrepp som a-b-c, 1-2-3, former, färger och olika föremål.

Toot-Toot Drivers-lekseten kommer med Vtechs unika smartpoint-teknologi, som gör att när fordonet passerar en smartpoint i leksetet kommer det att ge ifrån sig olika fraser, ljudeffekter och annat skoj.

Vårt lågpris: 327:-
I lager
SKU
01217-13
   

Denna plocklåda från Vtech utmanar barnets fin- och grovmotorik, och stimulerar barnet med hjälp av många ljud och funktioner. Den lär också barnet om bokstäver, siffror och former och är enkel att använda.

Tryck på ugglan och den lär ut om bokstäver genom glada sånger. Vrid på katten för att få henne att lära barnet om former och siffror. Denna aktivitetsleksak har totalt mer än 50 sånger, melodier, ljud och fraser och är det perfekta läroinstrumentet för de minsta.

Innehåll:

  • Vtech aktivitetsleksak – plocklåda

Detaljer:

  • Batterier: 2 x AA (demobatterier ingår)
  • Mått: 23 x 17 x 24 cm
  • Ålder: 12-36 månader
Mer information
Modell129121
EAN5766181186371
VarumärkeVtech
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.