Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Vtech Baby aktivitetståg med ljus och ljud - svensk version

Vtech Toot-Toot Drivers är serien som är framtagen för att uppmuntra bebisar och småbarn till att leka, lära och upptäcka.

Vtech Toot Toot bidrar till språkutvecklingen, sensorisk utveckling, ökade motoriska färdigheter samt till fantasifulla lekstunder. Bilarna, leksakerna och lekseten från Vtech väcker barnets fantasi och sinnen, samtidfigt som de introducerar barnet för begrepp som a-b-c, 1-2-3, former, färger och olika föremål.

Toot-Toot Drivers-lekseten kommer med Vtechs unika smartpoint-teknologi, som gör att när fordonet passerar en smartpoint i leksetet kommer det att ge ifrån sig olika fraser, ljudeffekter och annat skoj.

Vårt lågpris: 317:-
I lager
SKU
01217-8
   

Detta aktivitetståg från Vtech kommer med ljud, ljus och roliga funktioner för de yngsta barnen. Tåget lär barnet om djur, musik och färger på ett pedagogiskt och roligt sätt samtidigt som den utvecklar barnets fin- och grovmotorik.

Tryck på knapparna, eller vrid på hjulen för att upptäcka olika djur som hoppar upp ur tågets kupé, samtidigt som roliga ljud och melodier spelas. Totalt är det över 55 sånger, melodier, ljud och fraser på svenska.

Innehåll:

  • Vtech Aktivitetståg med ljud och ljus

Detaljer:

  • Batterier: 2 x AA-batterier (demobatterier ingår)
  • Mått: ca 28x10x13 cm
  • Rek ålder: från 6 månader
Mer information
Modell151121
EAN5766181191344
VarumärkeVtech
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.