Vtech Baby aktivitetsratt - med över 60 ljud och melodier - svensk version

Vtech Toot-Toot Drivers är serien som är framtagen för att uppmuntra bebisar och småbarn till att leka, lära och upptäcka.

Vtech Toot Toot bidrar till språkutvecklingen, sensorisk utveckling, ökade motoriska färdigheter samt till fantasifulla lekstunder. Bilarna, leksakerna och lekseten från Vtech väcker barnets fantasi och sinnen, samtidfigt som de introducerar barnet för begrepp som a-b-c, 1-2-3, former, färger och olika föremål.

Toot-Toot Drivers-lekseten kommer med Vtechs unika smartpoint-teknologi, som gör att när fordonet passerar en smartpoint i leksetet kommer det att ge ifrån sig olika fraser, ljudeffekter och annat skoj.

Vårt lågpris: 342:-
Tillfälligt slut
SKU
01217-17

Denna aktivitetsratt från Vtech har många funktioner och knappar att trycka på. Den har mer än 60 melodier, ljud och fraser på svenska och underhåller barnet länge.

Lär om siffror, fordon, färger och djur tack vare alla dessa sånger, fraser och ljud. Du kan vrida på tändningsnyckeln, röra på växelspaken, tuta på tutan eller vrida på ratten för att aktivera olika ljud på konsolen. Den har också blinkers, backspegel och trafikljus att lära om.

En perfekt present för de lite yngre barnen.

Innehåll:

  • Aktivitetsratt med ljud och ljus

Detaljer:

  • Batterier: 2xAA-batterier (demobatterier ingår)
  • Mått: 26 x 22 x 11 cm
  • Rek ålder: 12-36 månader
Mer information
Modell950-166621
EAN5766181191306
VarumärkeVtech
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.