Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

AirTracks

Filter

AirTrack är en uppblåsbar, mjuk gymmatta som när den är fylld med luft är helt perfekt att göra gymnastiska övningar och andra studsande aktiviteter på. AirTrack-mattan kan användas inomhus, utomhus och på vatten. AirTrack-mattan passar bra som träningsmatta för gymnastik, cheerleading, kampsport och liknande, eller bara som en rolig aktivitet för aktiva barn. AirTrack gymmatta är lätt att hantera, blåser sig upp snabbt, tar liten plats när luften tas ur och låter barn träna hopp, studs och gymnastikövningar hemma i sitt eget vardagsrum.

Nybörjare, aktiva gymnaster eller kampsportare? Denna AirTrack är för alla! Träningsmattan kan även användas som flytbrygga i poolen, på stranden eller i sjön - låt den bara torka ordentligt innan luften tas ut och den rullas ihop för förvaring. En AirTrack påminner om en tumblingsmatta - välj en längd på mattan som passar de övningar som barnen ska göra! En aktiv gymnast behöver mer utrymme än en nybörjare eller kampsportare när han eller hon flyger genom luften och gör sina tricks!

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.