Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

TY Beanie Boos 70 cm Heather multifärgad katt med horn - XL

Ty Beanie Boos - mjuka gosedjur med stora ögon

Är du på jakt efter något mjukt och gosigt? Då borde du kika i vårt sortiment av härliga gosedjur från TY Beanie Boos. De har mjuka kroppar med härlig päls och snälla ögon. Gosedjuren passar perfekt som lekkamrater och gör det lite lättare att somna om kvällen. Gosedjuren från TY Beanie Boos kommer i olika former och föreställer bland annat katter, hundar, ugglor, rävar, björnar, fantasidjur och olika filmkaraktärer som barnen älskar. Gosedjuren kommer även i fem olika storlekar. Samla allihop!

Vårt lågpris: 975:-
I lager
SKU
05218-15
   

De populära och mjuka nallebjörnarna från TY Beanie Boos har stora ögon och är mjuka att krama med. Nallebjörnarna tilltalar särskilt bra barn och är ett mycket populärt djur. TY Beanie Boos finns i flera storlekar och varianter. Varje figur har unika namn och ett födelsedagsdatum skrivet på etiketten som följer med den.

TY Beanie Boos Heather mångfärgad katt med horn är ett sött gosedjur som vill ha en ny ägare. Kan du ta hand om det? Den vill ha massa skoj!

Det kan vara svårt att bestämma sig för en favorit, så varför inte samla TY Beanie Boos-nallebjörnarna för att få en mega-söt samling djur.

Innehåller:

  • TY Mössa Boos 70 cm Heather mångfärgad katt med horn - XL

Detaljer:

  • Storlek: 70 cm hög
Mer information
ModellTY99985
EAN008421999859
VarumärkeTy Beanie Boos
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.