Teenage Mutant Ninja Turtles Mayhem Basic Figures Michelangelo - figur med leksaksvapen

 Teenage Mutant Ninja Turtles figurer, fordon och vapen

Sköldpaddorna är tillbaka och står återigen öga mot öga med en superskurk som vill ta över staden. Leo, Don, Mikey och Raph är utrustade med sina ikoniska färger och vapen, precis som i filmerna. Låt barn återskapa häftiga ninja-ögonblick eller skapa sina alldeles egna med figurer, fordon och vapen.

Vårt lågpris: 186:-
I lager
SKU
04232-18
   

Gör dig redo för Mutant Mayhem-figurerna och tillbehören, baserade på den nya datoranimerade filmen Teenage Mutant Ninja Turtles! Tryck... tryck... "Är den här grejen på?" Mikey är den roliga i gänget, eller åtminstone tror han det! (Ibland är hans bröder lite tuffa mot honom.) Med lite träning från sin råttfar Splinter är Michelangelo och hans bröder äntligen redo att ge sig ut i storstaden, där Mikey kan testa sina material.

Inget kommer att stå i vägen för hans dröm att bli ståuppkomiker, även om det enda positiva feedback han får kommer från mikrofonen! Michelangelo-figuren är 11 cm hög och designad för att se ut som sin karaktär i filmen. Paketet innehåller hans ikoniska nunchaku och levereras i en unik Mutant Mayhem-förpackning.

Innehåller:

  • Teenage Mutant Ninja Turtles Basic figur Michelangelo med vapen

Detaljer:

  • Förp.mått: 20,96x19,05x5,72 cm
  • Ålder: från 4 år
Mer information
Modell46-83283
EAN043377832836
VarumärkeTurtles
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.