Teenage Mutant Ninja Turtles Mayhem Pizza Delivery Van - bil med 8 pizzor att avfyra

 Teenage Mutant Ninja Turtles figurer, fordon och vapen

Sköldpaddorna är tillbaka och står återigen öga mot öga med en superskurk som vill ta över staden. Leo, Don, Mikey och Raph är utrustade med sina ikoniska färger och vapen, precis som i filmerna. Låt barn återskapa häftiga ninja-ögonblick eller skapa sina alldeles egna med figurer, fordon och vapen.

Vårt lågpris: 545:-
Tillfälligt slut
SKU
04232-26

TMNT Mayhem Pizza Delivery Van är en actionspäckad leksaksbil inspirerad av Turtles Mutant Mayhem, som skyter pizzor som kanoner.

Turtles Mutant Mayhem Pizza Delivery Van är en häftig leksaksbil ägnad för actionfyllda scener och autentiskt detaljerad precis som den ses i den populära Teenage Mutant Ninja Turtles Mutant Mayhem-filmen! Bilen levereras med 8 leksakspizzor som används som missiler i stridens hetta. Den högra bakdörren öppnas när man trycker på pizzaknappen för att avslöja en stor blå kanon som figurerna (ingår ej) kan använda för att stoppa sina fienden. Du kan träffa de ondskefulla figurerna från nära och fjärran genom att justera vinkeln på avfyrningsmekanismen du använder för att skjuta iväg pizzapajerna!

Leksaksbilen kan med fördel kombineras med andra lekset från Teenage Mutant Ninja Turtles för ännu fler spännande lekstunder.

Innehåller:

  • Turtles Mutant Mayhem Pizza Delivery Van
  • 8 pizzor

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (ingår ej)
  • Ålder: från 4 år

Mer information
Modell46-83468
EAN043377834687
VarumärkeTurtles
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.