Star Wars Jedi Classic Deluxe maskeradkläder - large - 10-12 år - Jedi-dräkt med huva och skoöverdrag

Star Wars-leksaker, figurer, utklädning och tillbehör - ta leksaken ut i rymden

Ta striden ut i rymden, oavsett om du vill slåss på det goda eller ondas sida. Här hittar du Star Wars-effekterna du behöver bland vårt stora utbud. Star Wars rymdskepp och starfighters, fordon, figuruppsättningar, Darth Vader-figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars-dräkt och utklädning samt masker och jeditillbehör som ljussvärd. Återskapa spänningen genom Kylo Ren, Inquisitor eller StormTrooper och rädda universum tillsammans med Luke Skywalker, Chewbacca och C-3PO.

Här har du valet att skapa ditt eget Star Wars-universum i barnrummet, med byggset och dioramavisningsset, pussel, leksaker och tillbehör från de välkända långfilmerna om en galax långt, långt borta och den populära tv-serien om Obi-Wan Kenobi, The The Mandalorian och Bobba Fett!

Vårt lågpris: 293:-
Tillfälligt slut
SKU
06227-90

Kliv in i rollen som en Jedi med denna Classic Deluxe Star Wars-dräkt i storlek large! Med den bruna jedi-tunikan som kommer med ett bälte och skoöverdrag är barn i åldern 10-12 redo att slåss mot den mörka sidan. Skydda galaxen oavsett vilken planet du kämpar på, och klä dig som en riktig krigare när du tar på dig den här hjältinnedräkten. Ta fram din ljussabel (säljs separat) och håll fienderna på avstånd.

Innehåller:

  • Jedi-tunika med huva
  • Skoöverdrag

Detaljer:

  • Storlek: large (ca. 147 cm)
  • Ålder: 10-12 år

OBS: ljussabel ingår ej.

Mer information
Modell700608
EAN883028335299
VarumärkeStar Wars
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.