Star Wars Classic Deluxe Stormtrooper maskeradkläder - 6-12 månader - heldräkt med mjuk hjälm

-41%

Star Wars-leksaker, figurer, utklädning och tillbehör - ta leksaken ut i rymden

Ta striden ut i rymden, oavsett om du vill slåss på det goda eller ondas sida. Här hittar du Star Wars-effekterna du behöver bland vårt stora utbud. Star Wars rymdskepp och starfighters, fordon, figuruppsättningar, Darth Vader-figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars-dräkt och utklädning samt masker och jeditillbehör som ljussvärd. Återskapa spänningen genom Kylo Ren, Inquisitor eller StormTrooper och rädda universum tillsammans med Luke Skywalker, Chewbacca och C-3PO.

Här har du valet att skapa ditt eget Star Wars-universum i barnrummet, med byggset och dioramavisningsset, pussel, leksaker och tillbehör från de välkända långfilmerna om en galax långt, långt borta och den populära tv-serien om Obi-Wan Kenobi, The The Mandalorian och Bobba Fett!

Kampanjpris 173:-
Vårt lågpris: 293:-
41%
Du sparar: 120:-
I lager
SKU
06227-96
   

Med denna Classic Deluxe Stormtrooper maskeraddräkt från Star Wars kan även barn på ca 6-12 månader bli en del av truppen! Denna mjuka heldräkt består av en mjuk, vit dräkt med svarta detaljer och tryck. Den mjuka hjälmen och de mjuka skorna kompletterar kostymen, och hela outfiten är bekväm för de små att bära.

Innehåller:

  • Stormtrooper heldräkt med skor
  • Mjuk hjälm

Detaljer:

  • Ålder: 6-12 månader
Mer information
Modell700760
EAN883028341702
VarumärkeStar Wars
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.