Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Disney Princess Rapunzel maskeradkläder - 3-4 år - 104 cm - kort klänning

Disney Princess-världen hittar du många olika prinsessor att leka med. Hos oss hittar du bland andra Askungen, Rapunzel, Snövit, Ariel, Aurora, Jasmin, Merida och Tiana - men också några av prinsarna såklart.

Dockorna kommer i olika varianter; toddler, sparkling princess, 29 cm, 35 cm och m.fl. Disneys Prinsessor är klädda i klänningar och kläder som du känner igen från filmerna, och oftast följer det med härliga tillbehör som du kan använda till att mixa och matcha. Hos oss hittar du ett brett utbud av tillbehör och kläder till dina dockor från Disney Princess.

Vårt lågpris: 324:-
I lager
SKU
07217-14
   

Klä ut dig som Rapunzel med denna underbara Disney Princess-kostym i storlek 104. Denna korta Rapunzel-klänning för barn i åldern 3-4 år består av en lila klänning med en stor lila-rosa tyllkjol med söta detaljer. Med denna glittrande och detaljerade klänning kan du gå in i rollen som den modiga och populära prinsessan.

Varje kunglig person behöver en kunglig outfit, och med denna vackra kostym är du redo för dina kungliga uppgifter. Denna dräkt visar detaljer från den berömda filmen ”Trassel” ovanpå klänningen. Perfekt för lek och perfekt för Rapunzel fans!

Innehåller:

  • Kort Rapunzel-klänning

Detaljer:

  • Rek ålder: 3-4 år
  • Storlek: 104 cm
  • Material: polyester

Obs! Skor ingår ej

Mer information
Modell640741S
EAN883028278619
VarumärkeDisney Princess
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.