Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

SpiderMan väckarklocka med projektor - digital

Spiderman - leksaker och actionfigurer för små och stora barn! Peter Parker lever ett dubbelliv, å ena sidan är han en vanlig person innan han byter till sin superhjälteidentitet som SpiderMan. Med sina spindelliknande egenskaper kämpar han mot skurkar och tjuvar. Föreställ dig att du är Spider-Man som klättrar upp på utsidan av höga byggnader, avfyrar spindelnät som fångar skurkarna och flyger mellan hustaken och letar efter situationer där du kan använda dina superkrafter. Med actionfigurer, kostymer, fordon och lekset kan barn återskapa sina favoritscener, eller hitta på helt egna äventyr.

Vårt lågpris: 302:-
I lager
SKU
06206-23
   

Häftig väckarklocka med motiv av superhjälten SpiderMan med blå LCD-skärm. Somna till ljuset av SpiderMan-loggan i taket, projektorn har en timer och stängs automatiskt av efter en stund. Klockan kommer med stora knappar som är enkla för barnet att använda.

  • Alarm med snooze-funktion
  • Projektor i 3 färger
  • Automatisk timer som stänger av projektorn efter 5, 10 eller 30 minuter

Detaljer:

  • Mått:11,7 x 12,5 x 16 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 AAA-batterier (ingår ej)
  • Rek.ålder. från 3 år
Mer information
ModellRL977SP
EAN3380743083872
VarumärkeSpiderMan
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.