Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

SpiderMan Bend and Flex Missions - Space Mission Spiderman - figur med extremt böjbara och flexibla leder - 15 cm

Spiderman - leksaker och actionfigurer för små och stora barn! Peter Parker lever ett dubbelliv, å ena sidan är han en vanlig person innan han byter till sin superhjälteidentitet som SpiderMan. Med sina spindelliknande egenskaper kämpar han mot skurkar och tjuvar. Föreställ dig att du är Spider-Man som klättrar upp på utsidan av höga byggnader, avfyrar spindelnät som fångar skurkarna och flyger mellan hustaken och letar efter situationer där du kan använda dina superkrafter. Med actionfigurer, kostymer, fordon och lekset kan barn återskapa sina favoritscener, eller hitta på helt egna äventyr.

Vårt lågpris: 427:-
I lager
SKU
02227-18
   

Bend and Flex figurerna är extremt flexibla och böjbara i sina leder, och denna Space Mission Spiderman är inget undantag! Detta Mission-leksaksset kommer med en SpiderMan med snygg specialutrustning som bland annat kan skjuta ut projektiler, samt en liten Groot-figur. Mysterio och Venum har fångat Groot, och det är upp till Spider-Man och Miles Morales att rädda honom (andra karaktärer köps separat). Barn kan böja, vrida, posera och leka med sina favoritkaraktärer från Marvel Super Heroes med dessa superflexibla Bend and Flex-figurer!

Böj armar och ben och rada upp din favorit i tuffa poser (andra figurer säljs separat). Alla superhjältar har någon form av superkraft, och med figurerna Bend och Flex får karaktärerna superkrafter med en gemensam twist – alla är superflexibla och böjbara! De medföljande tillbehören hjälper barn att fånga posen och återskapa sina favoritscener från Marvel. När den flexibla figuren sätts på plats skapar det spännande strider. När allt kommer omkring är alla sanna hjältar (eller skurkar) alltid flexibla.

Innehåller:

  • 1 Bend and Flex SpiderMan
  • 1 Groot figur
  • Specialutrustning

Detaljer:

  • Mått SpiderMan: ca. 15 cm
  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
ModellF3739
EAN05010993947638
VarumärkeSpiderMan
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.