Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Kortspel och småspel

39 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

39 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

Lätta att förvara och att ta med på resor - kortspel kommer med oändliga möjligheter. Spela Poker, Idiot, Hej knekt, Gris, Kabal, Rummy och många andra spännande spel med klassiska kortlekar. Eller varför inte testa Svarte Petter, Uno, Ligretto eller Exploding Kittens?

Tärningsspel är populära familjespel då de är lätta att lära sig och passar för alla åldrar. Det är tärningarna och slumpen som avgör vem som vinner. I denna kategori har vi samlat några av de roligaste spelen vi vet om. Här hittar du bland annat Yatzy, och andra spel med tärningar.

De flesta barn och vuxna älskar att spela kort. Vi har allt ni behöver för en rolig och spännande spelkväll tillsammans med familj och vänner. Se vårt utbud av olika slags kortspel här!

Underlätta resandet med roliga resespel som får tiden att gå snabbare. Resespel är minivarianter av kända, klassiska och populära spel som både barn och vuxna älskar. De är små och kompakta vilket gör dem helt perfekta att resa med. Samla hela familjen och njut av en rolig spelkväll på semestern.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.