Bordspel, sportspel, fotbollsspel, ishockeyspel

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Varumärke
Ålder

28 artiklar

per page

Actionspel för barn och vuxna, spel som aktiverar mer än bara hjärnan!

Har du ett spelrum eller kanske ett köksbord som kan användas? Ta fram de stora spelen och sportspelen, få folk att resa sig och röra på sig. Med bords- och sportspel är det inte bara huvudet som måste hänga med, här gäller det att vara snabb och ha kontroll på armar och ben. Fotbollsspel, hockeyspel, AirHockey, biljardspel, bingo och bowling är spännande och passar hela familjen.

Ta med det roliga ut i trädgården och spela kubb, laserspel och mycket mer. Man får upp pulsen samtidigt som det är så roligt att man glömmer att man rör på sig. Utomhusspel och sportspel är roliga aktiviteter för hela familjen och kan även användas under födelsedagskalas eller på kvällar med vänner.

Actionspelen ökar pulsen, och det är så roligt att du glömmer att du rör på dig. Sportspel, actionspel och bordsspel är roliga aktiviteter för hela familjen och passar såväl till kalas som till kompiskvällar. Det finns en hel värld av olika sportaktiviteter, varför inte ta del av detta i ditt eget vardagsrum, med vänner och familj!

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.