Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Sophie la Girafe skallra

Här hittar du bland annat Little Sophie på 18 cm, en mycket omtalad och populär barnleksak som är perfekt för små barn med ömma gommar. Sophie-leksakerna är fulla av upptäckter och aktiviteter som väcker barnets sinnen som syn, hörsel, smak, lukt och beröring. Sophie la giraff är en fransk, handgjord giraff som har vunnit många prestigefyllda priser. Leksakerna från giraffen Sophie är överst på önskelistan för de flesta småbarnsföräldrar.

Vårt lågpris: 197:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06192-126
   

Denna färgglada skallra från Sophie la Girafe fungerar även som en härlig bitring, perfekt för kliande tandkött! Skallran är gjord i både hårda och mjuka material och kommer med spännande former att utforska. De glada färgerna och det rasslande ljudet stimulerar barnets sinnen. Skallran är enkel att hålla i och passar för spädbarn från 6 månader.

  • Rek.ålder: från 6 månader.
Mer information
Modell10179
EAN3056560101791
VarumärkeSophie la Girafe
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.