Smoby spelbord 4-i-1 foosball,biljard, bordtennis och airhockey

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 3 804:-
Produkten har en vikt eller storlek som inte kvalificerar för gratis frakt. 450 kr i frakt tillkommer per enhet.
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03192-130
   

Smoby powerplay är ett bordspel med totalt 4 spel i 1. Detta solida spel kommer i en modern design, med starka, stabila och överlägsna dimensioner, speciellt anpassat för familjebruk. Och alla nödvändiga tillbehör ingår.

Med detta spelbord kan du spela fotboll, bordtennis, biljard och airhockey och du kan enkelt växla mellan de olika spelen. Bordet är väldigt stabilt och du kan utmana vänner eller familj i riktiga turneringar.

Innehåller:

  • Underrede
  • 4 olika spelplaner
  • Bordtennisracketar och bollar
  • Biljardkulor, krita och biljardköer
  • Airhockey pushers och puckar
  • Fussball

Detaljer:

  • Mått: 120 x 87 x 90 cm
  • Vikt: ca 40 kg
  • Ålder: från 8 år
Mer information
Modell640002
EAN3032166400025
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.