Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Smoby Nature Lekstuga med utekök och 17 tillbehör

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 1 594:-
I lager
SKU
03192-106
   

Smoby Nature lekstuga med kök är en lekstuga i modern design med 1 halvdörr och 2 fönster med fönsterluckor. Uteköket består av spis, diskho och tillbehör som glas, tallrikar, bestick och mycket mer. Du hittar krokar bredvid diskbänken där du kan hänga upp verktyg eller annat.

Lekhuset från Smoby är mycket stabilt och solid och det är UV-behandlat för bättre hållbarhet och så att det behåller sin färg under en längre tid. Låt barnet diska upp de läckra rätterna på köket. Lekhuset släpper in massa ljus med sina två fönster, men om du vill ha lite skugga kan du lätt stänga till med hjälp av fönsterluckorna.

Innehåller:

  • Smoby Nature lekstuga med utekök
  • 17 tillbehör

Detaljer:

  • Färg: grå, grön och röd
  • Mått: 145 x 110 x 127 cm
  • Vikt: cirka 15 kg
  • Ålder: från 2 år
Mer information
Modell810713
EAN3032168107137
VarumärkeSmoby
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.