Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Smoby Nature Lekstuga med utekök och 17 tillbehör

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 1 987:-
Produkten har en vikt eller storlek som inte kvalificerar för gratis frakt. 450 kr i frakt tillkommer per enhet.
I lager
SKU
03192-106
   

Smoby Nature lekstuga med kök är en lekstuga i modern design med 1 halvdörr och 2 fönster med fönsterluckor. Uteköket består av spis, diskho och tillbehör som glas, tallrikar, bestick och mycket mer. Du hittar krokar bredvid diskbänken där du kan hänga upp verktyg eller annat.

Lekhuset från Smoby är mycket stabilt och solid och det är UV-behandlat för bättre hållbarhet och så att det behåller sin färg under en längre tid. Låt barnet diska upp de läckra rätterna på köket. Lekhuset släpper in massa ljus med sina två fönster, men om du vill ha lite skugga kan du lätt stänga till med hjälp av fönsterluckorna.

Innehåller:

  • Smoby Nature lekstuga med utekök
  • 17 tillbehör

Detaljer:

  • Mått: 145 x 110 x 127 cm
  • Vikt: cirka 15 kg
  • Ålder: från 2 år
Mer information
Modell810713
EAN3032168107137
VarumärkeSmoby
Smoby Nature PLayhouse 810713 med kjøkkendel Smoby Nature PLayhouse 810713 med kjøkkendel

2 fönster 

 Lekstugan har 2 fönster med luckor som går att öppna och stänga.

Smoby lekehus med 17 tilbehør som kjøkkenutstyr, bestikk, glass og tallerker Smoby lekehus med 17 tilbehør som kjøkkenutstyr, bestikk, glass og tallerker

17 tillbehör

Med tillbehör till köket som tallrikar och bestick, gryta med lock, korv och glas.

Smoby 810713 lekehus til hagen med 2 vinduer og utendørs kjøkkendel med vask Smoby 810713 lekehus til hagen med 2 vinduer og utendørs kjøkkendel med vask

Kök

Lekstugans kök finns utanför och har bänk och diskho.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.