Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Smoby Nature lekstuga med 2 fönster och svängdörr

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 1 443:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02216-130
   

En gedigen lekstuga från Smoby för barn från 2 år och uppåt. Här kan barnen tillbringa många timmar, samtidigt som de föreställer sig många berättelser och har kul med vänner eller själva. Huset har två fönster med fönsterluckor och en halv svängdörr. Delarna är gjorda av UV-behandlad plast för längre hållbarhet i sol och väder.

Innehåll:

  • 1 Smoby Nature lekstuga

Detaljer:

  • Mått: 110 x 98 x 127 cm (LxBxH)
  • Rek ålder: från 2 år
Mer information
Modell810712
EAN3032168107120
VarumärkeSmoby
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.