Smoby lekstuga på styltor - med rutschkana och sandlåda

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 4 488:-
Produkten har en vikt eller storlek som inte kvalificerar för gratis frakt. 450 kr i frakt tillkommer per enhet.
I lager
SKU
03248-81
   

Lekehus på stylter från Smoby, med stege och rutschkana samt sandlåda inkluderad, för sand eller planteringsjord.

Smoby lekstuga på stylter är perfekt för roligt med vänner, och erbjuder en extra äventyrsfaktor till leken eftersom barnen måste klättra upp för stegen för att komma till lekstugan. Huset är placerat på en plattform 70 cm över marken, och är utrustat med 3 fönster, ett på varje sida av huset samt en halvdörr. Förutom lekstugan kommer den också med en rutschkana från plattformen och en plastkarm som kan användas som sandlåda eller till planteringsjord.
  • Karmen mäter 76x76 cm och har kapacitet för 75 kg sand eller upp till 60L jord
Denna lekstuga blir snabbt en favorit för utomhuslek, och passar utmärkt för flera barn som vill leka tillsammans. Smoby lekstuga är tillverkad av robusta material och är UV-behandlad för ökad hållbarhet.

Innehåller:

  • Smoby 4 Seasons lekstuga
  • 4 karmväggar
  • Presenning

Detaljer:

  • Mått: 243 x 236 x 197 cm (LxBxH)
  • Mått rutschkana: 150 cm (L)
  • Max användarvikt: 50 kg
  • Monteringstid: ca. 1 timme och 35 min
  • Ålder: från 2 år
OBS: Kräver montering av 2 vuxna, monteringstid ca. 1 timme och 35 minuter. Verktyg ingår ej.
Mer information
Modell810801
EAN3032168108011
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.