Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Smoby Fun lekcenter med rutschkana, basketkorg, bollvägg och picknickbord

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 4 760:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03192-112
   

Lekcentret Smoby Fun är utrustat med ett brett utbud av aktiviteter för barn. Multisportområdet är utrustat med rutschkana, basketkorg, bollvägg med nät samt en justerbar vägg som kan användas både som stege och klättervägg.

  • Rutschkana 150 cm
  • Basketkorg med nät
  • Bollvägg med nät
  • Justerbar vägg med stege och klättervägg

Denna lekplats är tillverkad av plast med anti-UV-behandling som är mycket motståndskraftig mot väder och vind, och som gör att färgen håller längre. Detta lekcenter innehåller allt barnen behöver för att leka utomhus och utveckla sin motorik och balans. Lekstugan kommer även med ett picknickbord, det perfekta stället för en liten paus och fika.

Innehåller:

  • Smoby Fun lekstuga

Detaljer:

  • Mått: 284 x 203 x 176 cm
  • Vikt: 29,3 kg
  • Ålder: från 2 år
Mer information
Modell840203
EAN3032168402034
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.