Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Smoby Corolle sparkcykel med tre hjul och säte till docka - passar barn från 3 år

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 342:-
I lager
SKU
10206-39
   

Nu kan barnet gå på äventyr med denna trehjuliga sparkcykel från Smoby Corolle, i rosa och vitt. Tack vare metallkonstruktionen och den halksäkra fotplattan säkerställer skotern god hållbarhet och säkerhet för ditt barn! Styret kan anpassas för ditt barn till antingen 67 cm eller 70 cm. Transportera din favoritdocka eller nallebjörn i den medföljande bärselen som hänger på styret. Barnet kommer älska att sparka runt, och med tysta hjul kan du njuta av en lugn åktur.

  • Smoby Corolle 3-hjulsparkcykel
  • Med komplett metallkonstruktion, lugna hjul och halksäker yta att stå på
  • Handtaget kan ställas in i två lägen, antingen 67 cm eller 60 cm
  • Med barnstol för babydocka eller nallebjörn
  • Lämplig för barn från 3 år och uppåt (max-vikt 20 kg)

Den rosa sparkcykeln från Smoby är bra för lek och rörelse och med möjligheten att ta med din favoritbabydocka eller nalle på en resa blir detta en skoter som barn snabbt kommer att tycka om.

Innehåller:

  • Smoby Corolle sparkcykel med 3 hjul

Detaljer:

  • Mått: 55 x 32 x 70 cm (LxBxH)
  • Mått förpackninhg: 46 x 14,5 x 26,5 cm (LxBxH)
  • Max.vikt: 20 kg
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell750179
EAN3032167501790
VarumärkeSmoby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.