Smoby 2i1 lekbord för vatten och sand - 46 cm

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 702:-
I lager
SKU
01226-73
   

Rejält lekbord från Smoby som kan användas till sand och vatten. Bordet passar perfekt i trädgården, på balkongen eller terrassen. Här har du separata ytor för sand och vatten så att barn kan kombinera glädjen att gräva och bygga med vattenlek och plaskande. Behållarna är avtagbara och bordet har ett lock så att du kan skydda innehållet när det inte används. Med lock får du även ett vanligt lekbord som kan användas för att rita, äta eller vad du vill.

Lekbordet kommer med sandlådeleksaker som kratta, spade och två former samt båt för vattnet. Bordet är tillverkat av högkvalitativ, UV-behandlad plast, vilket gör det extra tåligt mot väder och blekning från solen.

Innehåller:

  • Lekbord med avtagbara behållare och lock
  • Spade och kratta
  • Former
  • Leksaksbåt

Detaljer:

  • Mått: 69 x 69 x 46 cm (LxBxH)
  • Material: UV-behandlad plast
  • Rek ålder: från 18 månader.
Mer information
Modell840110
EAN3032168401105
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.