Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Smoby 2i1 lekbord för vatten och sand - 46 cm

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 594:-
I lager
SKU
01226-73
   

Rejält lekbord från Smoby som kan användas till sand och vatten. Bordet passar perfekt i trädgården, på balkongen eller terrassen. Här har du separata ytor för sand och vatten så att barn kan kombinera glädjen att gräva och bygga med vattenlek och plaskande. Behållarna är avtagbara och bordet har ett lock så att du kan skydda innehållet när det inte används. Med lock får du även ett vanligt lekbord som kan användas för att rita, äta eller vad du vill.

Lekbordet kommer med sandlådeleksaker som kratta, spade och två former samt båt för vattnet. Bordet är tillverkat av högkvalitativ, UV-behandlad plast, vilket gör det extra tåligt mot väder och blekning från solen.

Innehåller:

  • Lekbord med avtagbara behållare och lock
  • Spade och kratta
  • Former
  • Leksaksbåt

Detaljer:

  • Mått: 69 x 69 x 46 cm (LxBxH)
  • Material: UV-behandlad plast
  • Rek ålder: från 18 månader.
Mer information
Modell840110
EAN3032168401105
VarumärkeSmoby
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.