Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

SmartMax My First Dinosaurs - magnetiskt lekset med dinosaurier - 14 delar

SmartMax är de färgstarka och säkra, magnetiska byggsatserna som är speciellt anpassade för små barn.

Byggsatserna från SmartMax hjälper till att utveckla barnens hand- och ögonkoordination, logiskt tänkande, igenkänning av form och färg, lek- och spelfärdigheter, räkningsförmåga, fantasi och kreativitet. Byggsatserna från SmartMax utmanar logiken och färdigheterna på flera nivåer, från mycket enkla till mer avancerade och utmanande konstruktioner.

Vårt lågpris: 255:-
I lager
SKU
02217-65
   

SmartMax My First Dinosaurs är ett roligt magnetiskt lekset för de yngsta barnen. Denna uppsättning har 14 magnetiska delar som gör att ditt barn kan vara kreativt och sätta ihop sina egna skapelser och dinosaurier. Delarna är extra stora, mjuka, robusta och användarvänliga för små händer och är lätta att montera. Bygg olika färgglada dinosaurier.

Leksetet är inte bara roligt att leka med, utan uppmuntrar samtidigt kreativ lek och bidrar till ett ökat logiskt tänkande och bättre öga-hand-koordination. Delarna är kompatibla med andra lekset från SmartMax.

Innehåll:

  • SmartMax My First Dinosaurs magnetiskt lekset

Detaljer:

  • 14 delar
  • Kompatibelt med andra lekset från SmartMax
  • Rek.ålder: från 18 mån.
Mer information
Modell250418
EAN5414301250418
VarumärkeSmartMax
Ålder1-5

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.