SmartGames IQ-Six logikspel med 120 utmaningar i 2D och 3D - pusselutmaning från 8 år

Spelen från SmartGames utmanar din logik, kreativitet och förståelse för form och funktioner.

Från SmartGames kommer strategispel som utmanar logiken på flera nivåer, och där spelen erbjuder olika svårighetsgrader från det väldigt enkla till det mer avancerade med nästan omöjliga uppgifter och konstruktioner. Engagera dig i de prisbelönta spelen från SmartGames och se vilka pussel du vill lösa och vilka kombinationer du skapar. Varje spel har unika och innovativa utmaningar, med teman som tilltalar alla barn. Spelen kommer i olika versioner för att passa resor, de mer kompakta, större versionerna i plast och premiumvarianter i trä. Gemensamt för alla spel från SmartGames är att de drar nytta av olika kognitiva färdigheter när spelare försöker lösa de olika utmaningarna. 

Vårt lågpris: 148:-
I lager
SKU
06233-46
   

SmartGames IQ Six är en fascinerande pusselutmaning som kommer att utmana ditt logiska tänkande och problemlösningsförmåga. Det är en kompakt leksak som är perfekt för både barn och vuxna från 8 år. Det kan verka enkelt i början, men var beredd på att bli överraskad av hur knepig den här uppgiften kan vara.

Med IQ Six får du en spelplan och ett set med färgglada, geometriska pusselbitar. Målet är att placera pusselbitarna på spelplanen på rätt sätt för att fylla alla utrymmen och skapa en perfekt kvadrat. Det finns över 100 olika utmaningar att lösa, från enkla nybörjarnivåer till riktigt svåra nivåer. Du kan själv välja mellan olika svårighetsgrader för att anpassa spelet efter din skicklighetsnivå och utmana dig själv att bli bättre och bättre.

Innehåller:

  • Spelplan med lock
  • Pusselbitar
  • Häfte med 120 utmaningat

Detaljer:

  • Antal spelare: 1 st.
  • Ålder: från 8 år
Mer information
Modell524540
EAN5414301524540
VarumärkeSmartGames
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.