Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Silverlit Robo Heads Up svart och vit robothund - med rörelser och ljud - 12 cm

Silverlit robotar

De flesta barn älskar robotar och olika robottdjur. Silvertlit tillverkar interaktiva robotar i olika fasonger som kommer med spännande funktioner. Robotleksaker introducerar barnen för en spännande värld där teknologin står i centrum. Här hittar ni bland annat robotleksaker som föreställer olika djur och robotar som kan programmeras till att utföra olika handlingar. Detta är leksaker som bjuder på många timmar med underhållande lek.

Vårt lågpris: 100:-
I lager
SKU
03217-107
   

Silverlit Robo Heads Up robothund är en interaktiv hund kan gå både fram och bakåt, och göra roliga ljudeffekter. Den här lilla robothunden är perfekt för mindre barn som älskar hundar och kanske önskar sig ett husdjur. Den är enkel och rolig att styra. Du styr robothunden genom att trycka på dess huvud. Tryck ner hundens huvud för att den ska gå framåt men om du däremot lyfter upp huvudet så kommer den att backa. Den är svart och vit, och har stora lysande valpögon som är oemotståndligt gulliga. Dessutom gör robothunden en massa roliga ljud när du trycker på huvudet. Den passar utmärkt för små barns händer och är rekommenderad för barn från 3 år.

Innehåller: 

  • Silverlit Robo Heads Up robothund

Detaljer:

  • Mått: 6 x 12 x 13 cm
  • Färg: svart och vit
  • Med ljus, ljud och rörelser
  • Batteribehov: 2 x AAA (ingår ej)
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell88524
EAN4891813885245
VarumärkeSilverlit
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.