Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Silverlit My First Racer - rolig leksaksbil med ljud och ljus - från 2 år - röd

Silverlit robotar

De flesta barn älskar robotar och olika robottdjur. Silvertlit tillverkar interaktiva robotar i olika fasonger som kommer med spännande funktioner. Robotleksaker introducerar barnen för en spännande värld där teknologin står i centrum. Här hittar ni bland annat robotleksaker som föreställer olika djur och robotar som kan programmeras till att utföra olika handlingar. Detta är leksaker som bjuder på många timmar med underhållande lek.

Vårt lågpris: 134:-
I lager
SKU
03217-105
   

Silverlit My First Racer är en rolig interaktiv leksaksbil för de minsta barnen. Bilen har ljud och ljus funktioner som gör den extra spännande och kul att leka med. Bilen är röd med svarta detaljer, den har två stora ögon samt ljus på lyktorna. Knapparna är lätta att trycka på för små barn. När man trycker på en knapp så kommer det roliga och vanliga billjud, som till exempel motorbrum, det tutar i bilhornet och vindrutetorkaren sätter igång. Det är lätt och spännande att utforska de olika funktionerna på bilen. Det följer med demo-batterier så att den roliga leken kan börja med en gång!

Innehåller:

  • Silverlit My First Racer leksaksbil

Detaljer:

  • Mått: 10 x 14,5 x 6 cm
  • Färg: röd
  • 4 olika ljudeffekter
  • Rek. ålder: från 2 år
  • Batteribehov: 2 x AA (demo-batterier ingår)
Mer information
Modell81475-O
EAN4891813814757
VarumärkeSilverlit
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.