Silverlit Tooko Junior Min första båt med ljud och sprayfunktion - 20 cm

Silverlit robotar

De flesta barn älskar robotar och olika robottdjur. Silvertlit tillverkar interaktiva robotar i olika fasonger som kommer med spännande funktioner. Robotleksaker introducerar barnen för en spännande värld där teknologin står i centrum. Här hittar ni bland annat robotleksaker som föreställer olika djur och robotar som kan programmeras till att utföra olika handlingar. Detta är leksaker som bjuder på många timmar med underhållande lek.

Vårt lågpris: 210:-
I lager
SKU
04232-11
   

Tooko Junior My First Submarine från Silverlit är en underbar leksak som är utformad för att göra badtiden till en spännande och lärorik upplevelse. Den här motoriserade leksaksbåten vaknar automatiskt till liv när den kommer i kontakt med vattnet och skapar ett engagerande vattenäventyr för ditt lilla barn från 2 år. Ubåten är inte bara en badleksak, utan också ett verktyg för lärande och utforskning.

Ubåten levereras med en avtagbar förare, vilket adderar en extra dimension av interaktivt lek. Den är designad för att vara vattentät, spelar upp roliga ljud och uppmuntrar till fantasifull lek. Med sina unika funktioner gör den badstunden till en riktigt splash-tastisk upplevelse! 

Innehåller:

  • Silverlit My First leksaksbåt med ljud och ljus

Detaljer:

  • Mått:  20 x 12,7 x 14 cm (LxBxH)
  • Med ljudeffekter
  • Batteribehov: 3xAAA-batterier (ingår ej)
  • Ålder: från 2 år


Mer information
Modell81479
EAN4891813814795
VarumärkeSilverlit
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.