Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Djurfigurer

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Varumärke
Ålder
Interesse

Artiklar 1-40 av 393

Page
per page

Figurer av hästar, gårdsdjur, vilda djur, dinosaurier, drakar och mer

Djur är spännande varelser, och i denna kategori kan du hitta djurfigurer och figuruppsättningar med djur som gör att barn kan leva i en värld omgiven av djur från alla kontinenter, levande djur, förhistoriska djur och fantasidjur. Om barnet har ett favoritdjur kan det aldrig bli fel med en djurfigur av samma sort som de kan leka med.

Låt barnen leka med välbekanta och mindre kända djur från savannen, vildmarken, havet eller från gården, eller bläddra bland vårt urval av dinosaurier, drakar och fantasidjur. Låt barnen lära känna nya djur förutom de djur de känner igen från tidigare, och låt dem skapa sina egna kreativa berättelser och stunder med oändliga timmar av rolig djur-lek. Kanske möter hästen ett lejon, eller blir giraffen bästa vänner med en drake? Kanske kommer dinosaurierna tillbaka och lever sida vid sida med älgen och djuren i skogen, och kanske bor enhörningar i flockar på berget? Alla möjligheter finns när barnen bestämmer och skapar sina egna berättelser.

I denna kategori hittar du individuella djurfigurer utöver både figuruppsättningar med flera djur i samma paket, och figuruppsättningar med extra tillbehör. Djuren finns i flera storlekar, utseenden och utföranden, och några av djuren är till och med interaktiva så att de är särskilt lämpliga för rollspel. Om du är djurälskare hittar du garanterat något du gillar här.

Låt barnen leka att de är bönder på gården medan de skapar många kreativa berättelser med gårdsdjuren! De djur som är kända från gården är lätta att engagera barn, eftersom det är djur som du ofta har en relation till eller har sett förut. Hos oss hittar du massor av figurer av gårdsdjur och husdjur som barn kommer att älska att leka med. Kanske har barnet ett favoritdjur? Oavsett om det är hästar, kor, får, hundar, katter, höns, grisar eller andra husdjur som fångar barnets intresse, kommer du att kunna hitta högkvalitativa gårdsdjurfigurer från välkända märken här.

Gå in i en förhistorisk värld full av dinosaurier, reptiler och ödlor. Upptäck spännande historier och äventyr med Tyrannosaurus Rex, Therizinosaurus, Giganotosaurus, Spinosaurus, Velociraptor och många andra coola varelser. Dinosauriefigurer uppmuntrar fantasifull lek och är mycket spännande att samla på.Urvalet består av dinosaurier av flera typer i flera storlekar, former och färger. Om du vill ha en mer verklighetstrogen dinosaurie att leka med finns det ett antal dinosaurier med både ljus, ljud och rörelse, och de du kan sätta ihop och bygga själv.

Det är något väldigt speciellt och majestätiskt med vilda djur, och det kan vara fängslande att lära sig om det rika vilddjursriket utanför dem vi är vana vid att se i vardagen. Ta en tur till djungeln, till havets djup, savannen eller djupt in i skogen, och skapa spännande historier med de vilda djuren. Barnen kommer att älska att kunna gå till en exotisk regnskog eller till isiga polarområden i barnrummet med figurerna som du hittar i denna kategori. Här är de fria att skapa sin alldeles egna fantasivärld. Kanske finns det en djungel mitt på nordpolen och isbjörnar och apor leker sida vid sida?

En enhörning kan se ut som en vanlig häst med horn på pannan, men en enhörning är så mycket mer än en häst. Se hur barn fascineras av dessa vackra figurer, ofta dekorerade med ljusa färger, glitter och glittrande stenar. Tillsammans med vackra prinsessor, sjöjungfrur och fantasidjur är enhörningen en central karaktär i gamla fabler och sagor.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.