Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Lavadrake med rörliga vingar och rörlig underkäke

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 198:-
Tillfälligt slut
SKU
01192-63

Lavadraken härskar över lavavärlden – och den som tränger in i hans territorium får med honom att göra! För att försvara sig, svingar han sin taggiga svans mot fienderna. Och det gör riktigt ont! Att snabbt förfölja någon i luften är inga problem för honom: hans stora, starka fågel gör honom till en smidig, blixtsnabb jägare! med sitt glödheta eldsprutande gap kan han till och med få stenar att smälta – vilket driver stenmonstret till vansinne! Ju närmare han är lavakällan i templet desto starkare är han. Dessutom är det så härligt varmt där!

Roliga fakta:

  • Äter bara sådant som är kryddat med mycket chili!

Funktioner:

  • Rörliga vingar
  • Rörlig underkäke

Detaljer:

  • Mått: 18,8 x 22 x 14,5 cm (B x D x H)
Mer information
Modell70138
EAN4055744021022
VarumärkeSchleich
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.