Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Gepardhona - 6 cm

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 65:-
I lager
SKU
17825
   

Geparder är de snabbaste landdjuren i världen. Med sina slanka kroppar och kraftfulla, långa ben kan de komma upp i hastigheter på 120 km/t inom några sekunder.

Geparder är utmärkta jägare. Först närmar de sig sitt byte mycket försiktigt tills de har kommit på ett par meters avstånd och sedan anfaller de med blixtens hastighet. Om det flyende bytet plötsligt ändrar riktning kan geparden enkelt vända kroppen mitt i språnget. Detta är möjligt tack vare den flexibla ryggraden. Men om den inte lyckas efter några hundra meter, måste den ge upp. Den höga hastigheten är så energikrävande att den bara orkar hålla den under en kort sträcka.

Roliga fakta

  • Geparder är perfekt anpassade till savannen. De behöver bara dricka vatten var tredje till fjärde dag.

Detaljer:

  • Mått: 9,7 x 3,9 x 6,1 cm (BxDxH)
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell14746
EAN4005086147461
VarumärkeSchleich
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.