Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Eldörn

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 194:-
I lager
SKU
01202-87
   

Eldörnen från Schleich® Eldrador® Creatures cirklar högt över vulkanerna. Därifrån har den fruktade rovfågeln en perfekt överblick: så snart en fiende beträder lavavärlden gör han en störtdykning med sina enorma, rörliga vingar. Eldörnen griper sedan tag i inkräktaren med sina vassa klor och hackar på den med sin näbb. Aj, aj!

Inget undgår hans vakande ögon! Högt ovanför vulkanerna i lavavärlden cirklar eldörnen från Schleich® Eldrador® Creatures majestätiskt genom luften. De rörliga vingarna ser till att den skickliga fågeln har tillräckligt med kraft för att enkelt kunna genomföra komplicerade flygmanövrer. Eldörnen uppfattar minsta lilla rörelse på marken – och om han upptäcker en inkräktare tvekar han inte länge utan spänner sina rörliga, transparenta vingar och gör en störtdykning mot fienden. Samtidigt drar han en lysande, flammande svans efter sig, vilket får honom att se ut som en fallande komet. Inkräktarna får det sedan hett om öronen när eldörnen tar fram sina knivskarpa klor som har ett stenhårt grepp. Ett annat vapen som han använder i attacker är den böjda och spetsiga näbben. Eldörnen kan också med sina vingar skapa en massiv eldstorm som helt enkelt sveper bort fienden.

Roliga fakta

  • Eldörnen älskar popcorn: när han rör vid ett majskorn med sin glödheta näbb poppar det!

Funktioner:

  • Med rörliga vingar!

Detaljer:

  • Mått: 15,2 x 22,4 x 16,7 cm (B x D x H)
  • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell42511
EAN4059433011905
VarumärkeSchleich
Ålder6-12
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.