Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Schleich Attack mot isfästningen - sabeltandad tiger mot kampkrokodilen

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life och Bayala

Det tyska märket Schleich har producerat figurer och figuruppsättningar av hög kvalitet i över 80 år. Schleich-häst, Schleich-gårdsdjur, Schleich-dinosaurie och Schleich Bayala är figurer i realistisk design av bästa kvalitet. Från Schleich hittar du bondgårdsdjur, hästar, dinosaurier, sagofigurer – figurer som passar lika bra som dekorationer på hyllan som till lek i barnrummet. De handmålade figurerna från Schleich hjälper till att främja kreativ lek och låter barn använda sin fantasi genom rollspel. Barnets utveckling stimuleras genom upplevelser under lek, och dessa detaljerade figurer, figuruppsättningar och tillbehör skapar ett stort antal plattformar för lek.

Schleich Horse Club presenterar barnen för livet på hästgården. Här träffar de många olika hästraser, tjejer och killar som älskar hästar, och som rider, sköter och matar hästarna. Utöka det roliga rollspelet med olika hästar, stall, hus, tävlingar och tillbehör.

Schleich Farm World tar med barnen till gården och låter dem ta del av bondens liv tillsammans med alla djur som finns på en gård, de olika byggnaderna som djuren bor i, tillbehör och fordon som bonden behöver för att ta hand om sina djur.

Schleich Wild Life låter barn lära känna vilda djur som finns på savannen, i regnskogen, i Arktis, i skogen eller i öknen. Wild life från Schleich har ett stort utbud av farliga djur, utrotningshotade djur, försiktiga djur, små och stora djur, och ger barn en förståelse för mångfalden i djurvärlden och hur de lever tillsammans.

Schleich Bayala är en magisk värld bland tomtar, enhörningar, sjöjungfrur, sjöhästar och drakar. Här introduceras barnen till en värld av vänskap, magi och äventyr, där de kan skapa sina egna berättelser i ljusa, vackra Bayala.

Schleich Dinosaurs tar dig tillbaka till en förhistorisk värld där stora, små, kvicka, starka och flygande dinosaurier härskar. Här träffar barnen bland annat Tyrannosaurus Rex, rovfåglar, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, där de lever sida vid sida med aktiva vulkaner och forskare som försöker hitta svar.

Vårt lågpris: 579:-
I lager
SKU
04206-36
   

En seger för isdjuren: de har supervapnet för sig själva! Nu är svärdet förseglat bakom en tjock issköld i deras isfästning, bevakad av den sabeltandade tigern. Men den skrämmande kampkrokodilen från djungelns värld kommer för att försöka ta kontroll över svärdet.

Angreppet på isfästningen från Schleich® Eldrador® Creatures innehåller många utmaningar även för krokodilen med sina rörliga armar och sitt benvapen: Angriparen måste se till att inte hamna i någon fällorna eftersom vägen till supervapnet är full av ondskefulla hinder. Om kampkrokodilen hamnar i istaggsfällan eller den kluriga fällbron landar han i vattnet och har han otur spärrar det utfällbara istaggsgallret vägen för honom. Inuti isfästningen måste den mäktiga sabeltandade tigern försvara det hemliga gömstället med allt som står i hans makt. Vem kommer att vinna duellen? Djungel eller is?

Funktioner

  • Skölden kan öppnas och stängas, och svärdet får plats inuti
  • Fällbro
  • Istaggar som kan fällas upp och ner
  • Krokodilen har rörliga armar

Innehåll:

  • Isfästning
  • Sabeltandad tiger
  • Kampkrokodil
  • Svärd

Detaljer:

  • Mått: 39 x 23 x 16,5 cm (LxDxH)
  • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell42497
EAN4059433105147
VarumärkeSchleich
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.